30.1.2013

Myrskyn Silmästä


Hei kokeillaanpas tätä kirjoitteluhommaa uudestaan! Pikkuhiljaa olen kirjoitellut pieniä postauksenmurusia muistivihkooni, ehkä niistä saan vielä muokattua jotain luettavaa teillekin. Sekä tämä suomiblogi että sen englanninkielinen vastakappaleensa ovat olleet telakalla viime lokakuusta saakka.

Olen täällä ruudun tällä puolen ehtinyt tekemään vähän kaikkea ja paljon ei-mitään. Entiseen malliin edetään, ei täällä ole sen ihmeempää raportoitavaa. Oli joulua ja uuttavuotta ja ne synttäritkin siinä. Syötiin, juotiinkin hiukan, nautittiin hyvästä seurasta ja omasta seurasta. Akku on latautunut ja sitä ladataan vieläkin hieman kevennetyn työkuorman avulla.

Viime vuoden lomia pidän päivän kerrallaan viikossa ja olen töissä vain neljänä päivänä viikossa, vedetään työkaverin kanssa vuoronperään, ei meitä siellä kahta tarvitse olla päälliköimässä tähän aikaan vuodesta. Kyllä ne pärjää.

Ulkona myrskyää, tulee ja sataa jo neljättä päivää. Vielä pari päivää pitäis jaksaa kuunnella, mutta vähempikin riittäisi. Kaikki vähänkin kevyempi tavara lentää tuulen mukana, voisi koiranomistajia kehottaa siirtämään lemmikkinsä sisätiloihin jo karvaturri on bernhardilaista pienempi. Toissapäivänä näytti siltä että naapurin palkintopässi mennä viiletti tuulen mukana olohuoneen ikkunan ohi. Kyseessä saattoi olla myös aamuisen kahvinpuutteen aiheuttama optinen harha.

Eilen piti käydä Galwayssa, mutta kaupunki oli kaaoksessa, tiet tulvien takia poikki joten sinne ei tarvinnut sekaan lähteä. Saivat sekoilla keskenään, ehdin minä sinne ensi viikollakin. Pikapyrähdys Clifdeniin ja sen jälkeen sohvannurkkaan Kindle kourassa lukemaan. Iso tuli takkaan ja turautin Jurasta päiväkahvit. Hyvä tuli.


Tänään sitten jatketaan samaan malliin, ei tuonne pihalle vieläkään uskalla nenäänsä laittaa. Kissat kainaloon ja lukemaan. Niin, ja vähän näitä kirjoitushommia kans.

3 kommenttia:

 1. Jee tervetuloa takaisin! Meilläkin kauhea tuuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyyntymään päin onneksi, alkaa jo sinistä taivasta vilahtaa pilvien välissä :)

   Poista
 2. Huh joo, täällä ei tosiaan ihan ole päässyt kunnolla liikkumaan, on ollut hieman tulvaa vähän siellä sun täällä. Kiva, että olet taas täällä! :)

  VastaaPoista