20.9.2012

Coming Soon...


Vielä täällä ollaan. Kesä kiireineen vei mukanaan kuin pyörremyrsky konsanaan, ja niistä lisää vähän myöhemmin, kuvien kanssa. Sanotaan nyt vain että kesä oli huisketta töissä, ja huisketta vapaa-ajalla. Grilli-iltoja, uimareissuja, paljon naurua ja hyvää seuraa.

Oli häät, niistäkin kirjoitan myöhemmin lisää. Itkettiin, naurettiin, tanssittiin ja syötiin hyvin. Oli pariskunnan itsensä näköiset häät ja kaikki viihtyivät. Ja vieläkin suu napsaa kun muistelen sitä ruokaa. Oijoi!

Karvanaamaiset otukset lojuvat nurkissa edelleen, Molly-kissa joka oli kipeänä, vietti aikaa eläinlääkärillä pari viikkoa. Eläinlääkäri tahtoi saada selville miksi kissa raapii itsensä verille rinnan karvattomalta kohdalta. Syynä oli viimein ruoka-allergia ja oikealla ruualla pörröpään karvatkin ovat pikku hiljaa kasvaneet takaisin.


Syksy saa, hiljalleen. Kynttiläiltoja takkatulen ääressä, peli-iltoja kaveriporukalla ja muutenkin pientä sisätiloihin siirtymistä on havaittavissa. Villasukkia ja sukkapuikkoja ilmaantuu olohuoneen nurkkaan huomaamatta. Ja kynttilöitä. Pimeneviä iltoja.


Työrintamalla riittää kiirettä myös. Meidät on valittu Hospitality Gold Medal Awards –palkintojen kahdeksan finalistin joukkoon, ja sen tiimoilta lähdemme tiistaina Dubliniin edustamaan palkintotilaisuuteen. Ja sitä ennen käymme arvostelemassa kilpakumppanit, heitä kun taitaa olla kokonaiset kolme Dublinissa.

Eli juttua on tulossa, roikkukaa vaan linjoilla!


10 kommenttia:

 1. Kiva, että olet taas linjoilla!
  Mulla olis sulle pieni pyyntö. Ota pois tuo sananvahvistus juttu, sen kanssa menee hermot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä mielestäni sen olen jo poistanut, kun siitä oli monen kanssa puhetta että mieluummin jättää kommentoimatta kuin taistelee sen kanssa. Yritän uudelleen!

   Poista
 2. Jään mielenkiinnolla odottamaan kertomuksia vauhdikkaasta kesästäsi.

  VastaaPoista
 3. Jee Minna is back! Kuulolla ollaan!

  VastaaPoista
 4. Jei! Kiva, kun olet taas linjoilla. Tykkään kovasti elämänmakuisesta blogistasi ja innolla jään odottelemaan uusia postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä ja tervetuloa joukkoon! :)

   Poista
 5. Onneksi Molly sai vaivaansa avun. Niin ja onnittelut finaalipaikasta. Siitä haluan kuulla lisää : )

  VastaaPoista
 6. Meidän uusi eläinlääkäri on ihan ykkönen ja Molly paranee vauhdilla. Palkintotilaisuudesta juttua seuraavaksi :)

  VastaaPoista