25.1.2011

Lähtevä Tunnelma

Tää on kyllä nyt sit niin tätä. Pakkaamista, paperiin käärimistä, laatikkoon laittoa. Välillä joutuu pysähtymään ja miettimään että tarvitaanko tätä, entäs tuota ja miten tämän kanssa on, pidetäänkö vielä kiinni vai annetaanko mennä. Ei ole helppoa, ei.

Kissat on ihmeissään, ne tietää että nyt on jotain tapahtumassa. Jotain Suurta. Voi kisut kun tietäisittekin! Lily tietää jo että pakkaaminen tarkoittaa sitä että joko yksi tai useampi Ihminen katoaa kuvioista ja tilalle tulee Vieras Ihminen. Lily päätti pitää huolen, että tällä kertaa hän lähtee varmasti mukaan, eikä ole hievahtanut laukkukasan päältä edes syömään. Tom vaihtaa sänkyä olohuoneen ja makuuhuoneen välillä noin puolen tunnin intervallein ja ohi kulkiessaan tarkistaa, mikä on tilanne. Tom on rento jätkä vaikka nukkuukin pehmolelun kanssa.

Huomenna tehdään lähtöä ihan aikuisten oikeesti eli se on se Muuttopäivä. Paku on valmiina, kissan kopat on valmiustilassa ja tässä aletaan kumpikin olla kypsää kauraa. Kunhan huomisesta selvitään, loppu on alamäkeä. Mutta siihen asti suosittelen rentoutumaan Mumford & Sons –yhtyeen tahtiin. En tiedä onko kyseisen nelikon musiikki rantautunut karuun pohjolaan, jos ei niin Youtubesta löytyy loistavia pätkiä. Live-esiintymisessä bändi on omaa luokkaansa.

1 kommentti:

  1. Heips! Kivä löytää "uusia" blogeja, joiden kirjoittaja asustaa myös täällä Irlannissa!

    VastaaPoista