11.6.2012

Verkon Ihmeet


Blogini lukijoita ja liikennettä esittäviä tilastoja lukiessani huomasin, että joku on etsinyt verkosta sanoilla ”tuusulan hautausmaa” ja päätynyt blogiini. Miten?? Enkkublogin puolella joku on näköjään päätynyt sinne etsimällä ”creepy smiling kitten” eli hiukan karmaisevaa, hymyilevää kissanpentua on etsitty. Käykää blogistanian asukkaat kurkistamassa omia tilastojanne ja kertokaa oudoimmat hakusanat joilla teidän blogeihinne on päädytty, tälläinen nippelitieto kiinnostaa ja kiehtoo mieltä.

PS. Olen muuten ensimmäistä päivää ihan oikeasti lomalla. Ja täällä paistaa aurinko!!!

6 kommenttia:

 1. Mun blogi oli löytynyt muun muassa haulla "isä porn", joka lievästi sanottuna hämmensi. Pistin omaan blogiin kunnon listauksen, tästä inspiroituneena: http://mervi.helmikuu.net/2012-06-search-and-weekly-wrapup

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noi lähinnä naurattaa ja ihmetyttää, kaikenlaista sitä etsitäänkin. Kuinkahan pettynyt on etsijä tuloksiin ollut?

   Poista
 2. Minun blogiin tullaan usein hakusanalla "kurahousut" !!? Postasin joskus aikoja sitten Rukan sadehousuista, joita varmaan vitsilläni kurahousuiksi kutsuin. Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kaipa siellä talvella olikin kurahousut tarpeen! Hupaisia hakusanoja, mutkaiset blogistanian polut :)

   Poista
 3. Onnellista lomaa! Jo vain on aika hulluja juttuja, joilla blogi löytyy. Ja ihmettelen myös, että miten tällä hakusanalla voi löytyä minun tuotokseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nautin ihanan aurinkoisesta säästä ja joutenolosta! Mervi kommentoi tuonne enkkublogini puolelle että hänen tontilleen oli löydetty hakusanoilla ”laxative for swine”. Ei voi kuin nauraa :)

   Poista