17.6.2012

Viimeistä Viedään


Lomapäivää, siis. Viikko on hurahtanut ohi melkein huomaamatta. Tiedän tosin lomalla olleeni, koska olo on rento ja virkistynyt. Olen tehnyt mahdollisimman vähän lomaviikollani, ja se oli tarkoituskin. Halusin omaa aikaa tehdä juuri niin paljon tai vähän kuin huvitti. Loma alkoi aurinkoisessa säässä, ja näyttää loppuvan samoissa merkeissä.Kävin kävelemässä meren rannalla, kuuntelin aaltoja ja tunsin itseni pieneksi. Kävin hemmoteltavana ja hierottavana ja olin niin rento, että minut olisi voinut kaataa kannusta mukiin, olo oli aivan nestemäinen. Illastin hyvässä seurassa nauttien hyvästä intialaisesta ruuasta Stuartin hotellilla. Syötiin niin että meinasi happi loppua, mutta kun se oli niin hyvää!


Huomenna töihin, mutta sitä ei ajatella vielä, koska minulla on vielä koko tämä päivä aikaa lomailla. Aamulenkki rannalla on tehty, ja join sikamaisesta mukista vahvaa kahvia. Stuart toi aamiaista; pekonivoileipä ja pari aamiaismakkaraa per naama. Hyvin maistui.Kissat loikoilevat ikkunalaudalla nauttien auringonpaisteesta. Sisällä on lämpimämpi kuin ulkona, ja taidankin linnoittautua ruokailuhuoneeseen lukemaan viikonlopun jättilehden ja tuoreimman Pogostan. Ei ole kiire minnekään, kenelläkään.Suloista sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Teuvon kuvat kävi täällä ja toivottaa Hyvää juhannusta täältä Noormarkusta www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää jussia Noormarkkuun! Kävin tontillasi nuuskimassa, hyvältä näytti :)

   Poista
 2. Kuulostaapa juuri oikeanlaiselta loman vietolta mitä olet tehnyt ja vielä aamiainenkin tarjoiltuna, parhautta kerrassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut ihan oikea loma. Ja valmiiksi tarjoiltu aamiainen ja vielä jonkun toisen kokkaama, se onkin sitä arjen luksusta :D

   Poista
 3. Ihanat kissat auringossa :-D Ja wau Pogostan Sanomat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoilla on kissanpäivät :) Joo, Pogostan Sanomat pitää minut ajan tasalla, tulee kotiin kannettuna vain päivän viiveellä, loistava paikallislehti!

   Poista