22.2.2012

Haasteita
Ihana Simpukka, joka tallailee Vierailla Poluilla heitti minua haasteella. Siitä kiitos kaunis ja kumarrus. Haasteen ideana on nimetä blogissaan viisi blogia, joilla on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. Tällä tavoin voi tuoda oman lukijakuntansa tietoon blogeja, joita itse lukee ja haluaisi/toivoisi muidenkin lukevan. Täältä siis pesee:

Uusin vakiotuttavuus blogistaniassa on minulle Mariannan blogi Vuonon Kimallus. Ihania maisemia, kauniita kuvia ja kiinnostavia postauksia Norjasta. Käykää ihmeessä katsomassa ja ihastumassa!

Elegia tarjoilee tontillaan Kello Viiden Teetä – Syanidilla. Kuulumisia ja kuvia naapurisaaren pääkaupungista, joskus muualtakin. Hivelee esteettistä silmääni.

Tämän saman saaren toisen reunan asukas Heljän blogi kantaa nimeä Rouva Hoo – Kotiäiti. Toinen suometar vihreällä saarella askartelee kauniita ja kirjoittaa asiaa.

Amsterdamin alavilla mailla majailee Riitta ja Riitan Blogi. Kuvissa ja postauksissa vilahtelevat kauniit kanavat, orkesteri ja kotoinen tunnelma.

Marian tontilla on tarjolla Kello Viiden Kahvi. Nuori nainen kirjoittaa rautaista asiaa ravinnosta ja ravitsemuksesta, ja muustakin. Suosittelen muillekin kuin kaltaisilleni kahvikissoille!

Ja nyt sitten haastetut, ei muuta kuin haaste kiertämään!

6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä kunnianosoituksesta. Vai että rautaista asiaa, toivon mukaan, mutta on siellä ehkä joskus jotain pehmeämpääkin ;)

  Suoritan haasteen lähitulevaisuudessa ja kipaisenkin kurkkimaan noita muita neljää blogia.

  Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti, että suosittelet ! Kunnianosoitus todellakin ja tulinpa iloiseksi ! Otan haasteen vastaan ja käyn minäkin nämä suosittelemasi blogit katsomassa.
  Täällä on muuten tänään kaatosade ja huomiseksi annettu tulvavaroitus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos maininnasta :-D Ja uusista blogituttavuuksista, pitääpä käydä katsastamassa! Vastaan haasteeseen heti kun ehdin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoistasi ja siitä, että otit haasteen vastaan. Lähdenpä piakkoin tekemään tutustumiskierroksen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis maininnasta :)) Osa mainitsemistasi blogeista olikin jo minulle ennestään tuttuja, mutta osa ei. Mieluusti tutustun uusiin blogeihin, joten hauska tällainen haaste!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia teille haasteeseen vastaamisesta! Taas löytyi uusia blogituttavuuksia, lukulista sen kuin kasvaa vaan... :)

  VastaaPoista