29.2.2012

Minä Olen Vähän Väsynyt


Vielä täällä ollaan, kiireen keskellä ja kamalassa hulinassa. Aika ei riitä mihinkään, tai siltä ainakin tuntuu ja huonolla omatunnolla vilkuilen teidä blogeja ja päivittelen kun en ole ehtinyt mitään kirjoittaa ikuisuuksiin. Töissä eletään stressaavaa aikaa ja muutenkin tuntuu jaksamisen kanssa olevan vähän niin ja näin.Tänään saan Stuartilta vierihoitoa ja kahdenkeskistä laatuaikaa. Ehkäpä käymme jopa elokuvissa. Tai sitten ei. Päässä surisee siihen malliin kummallakin, että voisi ihan yhtä hyvin maata kasvismaisessa olotilassa sohvalla ja katsoa televisiosta hömppää. Mutta joka tapauksessa, ilmoitan että olen täällä edelleen, ja tarkkailen tekemisiänne ;)

Pieni muistivihkoni on kerännyt sivuihinsa blogien aiheita, tekstiä tulee kunhan akka ehtii istumaan koneelle ja jäsentää ajatuksensa muidenkin ymmärrättäviksi. 

4 kommenttia:

 1. Blogista ei kannata ottaa stressiä! Välillä tauko tekee hyvääkin. Tsemppiä ruuhkaan ja kiireeseen!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se taas näyttää paljon valoisammalta, eilen oli ihanan laiska kaupunkipäivä :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat omaan tahtiin, äläkä stressaa. Kunhan vain välillä käyt ilmottamassa, että olet hengissä! Mulle tauko teki hyvää. Juuri nyt on aikaa enemmän kirjoittaa postauksia, mutta parin viikon kuluttua on tilanne ihan toinen ja postausten välit tulee pitenemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä täällä sentään henki pihisee! Stressaa lähinnä se, että ideoita postauksiin on vaikka kuinka mutta aikaa niiden toteuttamiseen ei tahdo löytyä. Täytynee alkaa yökukkujaksi ;)

   Poista