21.2.2011

Aamua

Olipas mukava herätä aamulla auringonpaisteeseen, varsinkin eilisen jäätävän tuulen ja räntäkuurojen jälkeen. Idästä tuulee hiukan, mutta ilmassa alkaa olla jo kevättä. Lisääntyvä valon määrä tuo mukanaan lisää energiaa, parempaa mieltä ja lisää kärsivällisyyttä. Töissäkin jaksaa paremmin vastailla niihin samoihin kysymyksiin kerta toisensa jälkeen kun tietää, että kotimatkalla ei tarvitse laittaa pitkiä valoja päälle ja että pääsee ulos pienelle happihyppelylle ilman heijastinliiviä ja taskulamppua.


Meren läheisyys ja ihana näköala olohuoneen ikkunasta on tarjonnut pari mahtavaa auringonlaskua. Kathleen sanoi että kesällä selkeänä iltana saa ihastella kun aurinko uppoaa Atlanttiin. Televisio kiinni siis ja käännetään sohvakin ikkunaa kohti. Pihalla ison kiven juuressa narssissitkin näyttävät siltä että kohta saan kauniin kimpun pöydälle, täytyy jostain käydä pihistämässä pajun oksia jos niiden kissat sattuis samaan aikaan paikalle narsissien kanssa. Pääsiäiskimppu siis paljon ennen pääsiäistä.

2 kommenttia:

  1. Eilen oli niin tylsä ja harmaa päivä, mutta tänään meitäkin on hemmoteltu auringolla. Taidan mennä rikkaruohoja kitkemään.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! Saisi jo kevät tulla minunkin puolesta. Meillä aurinkoista mutta hyytävä tuuli :-(

    VastaaPoista