14.3.2011

Kuka-Mitä-Missä-Milloin

Riitta heitti blogiinsa haasteen jonka nyt heitän eteenpäin Nealle ja Simpukalle.

Kuka
Näppiksen ääressä touhottaa Minna, kolmekymppinen Pohjois-Karjalainen joka lähti Irlantiin työharjoitteluun viideksi kuukaudeksi vuonna 2002, rakastui ja jäi tänne Atlantin rannalle töihin. Asustaa Stuart-miehensä ja kahden laiskan kissan, Lilyn ja Tomin kanssa kivenheiton päässä merenrannasta. Sen suunnan lähinaapurit asustaa Amerikassa.

Mitä
Kirjoitan mitä sattuu, omaa elämää ja ympärillä olevia ilmiöitä. Joskus ihmetten irlantilaista menoa, päivittelen sateen määrää ja outoja tapoja. Kirjoitan siitä, mikä juuri sillä hetkellä kiinnostaa tai liikuttaa. Kuvia kukista ja maisemista ja kissoista myös.

Missä
Joskus olohuoneessa sohvalla, joskus ruokapöydän ääressä. Kunhan viimeisin IKEA-hankinta saadaan kasaan, siirryn työhuoneeseen.

Milloin
Aikataulua ei ole, jos on kiire niin ei ehdi. Yritän noin kerran viikossa jotain laittaa, vapaapäivien tavoite on kirjoitella muutama juttu varastoon joita voi sitten viikon varrella julkaista tiiviimpään tahtiin mutta niinhän ne sanovat, ”The road to hell is paved with good intentions” eli ”Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikeilla” noin vapaasti suomentaen. Kirjoitan kun jotain sanottavaa on.

4 kommenttia:

 1. Sinähän olet melkein naapurikylän tyttöjä, Pohjois-Karjalasta maailmalle lähtenyt.
  Kiitos haasteesta. Savolaisittain sanottuna, vastaus siihen on jo aloitusta vaille valmis.

  VastaaPoista
 2. Simpukka: No sehän on jo sitten ihan justiinsa valmis :)

  VastaaPoista
 3. Karjalasta kajahtaa! Täällä ilmoittautuu toinen pohjoiskarjalainen muuttolintu!

  VastaaPoista
 4. Riitta: Mistä päin P-Karjalaa olet kotoisin?

  VastaaPoista