7.6.2012

Iltapalaa

Kokeilen nyt mobiilibloggausta myös, katsotaan onnistuuko :)

Tein meille eilen pientä iltapalaa meriahvenesta, mutta miksei tämä toimisi muullakin kalalla.

Ensin pyörittelin kalafileet jauhossa, jossa oli vehnä- ja ruisjauhoja, tilliä, merisuolaa ja pippurisekoitusta. Sitten fileet paistinpannulle, jossa voi tirisi lupaavasti. Noin neljä minuuttia per puoli, toista puolta paistaessa loppuvaiheessa tirautin pannulle sitruunamehua ja valkoviiniä.
Nostin kypsät fileet pannulla pois ja lisäsin pannulle kapriksia, näin paistomehuista sai aikaan maistuvan kastikkeen.

Meriahvenen kaveriksi yrttijuustoista perunamuusia sekä porkkanaa ja palsternakkaa. Ruokajuomaksi italialainen pinot grigio.

Hyvää ruokahalua!

2 kommenttia:

  1. Nytpä kiusauksen lykkäsit. Yritän täällä rempan keskellä elää eineksillä ja tuollaisia herkkuja esittelet : ) Nopeaahan kalan paistaminen kyllä on joten jospa tästä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipaise tänne kylään, niin käräytän sullekin kalaa iltapalaksi. Huomasin muuten että kommenttini sinun edelliseen postaukseesi on kadonnut jonnekin bittiavaruuteen. Piti vain sanomani että hyvää jälkeä näyttää tulevan, minä aloitin ulkopenkin maalaamisen viime kesänä, pohjamaali siella jo on, mutta pintamaali odottaa edelleen avaamista autotallissa. Ikuisuusprojektit ja silleen...

      Poista